hannamaria

Kategori: Stallet

Spenderarbyxorna på..

Halllooo! Idag blev det en ganska lång dag i stan med Anna (länk till hennes blogg). Det börjades med hööks, vilket tog sin lilla tid.
Efter det, en tidig middag eller mellis på subway och sen bussen mot stan igen för att byta buss och åka mot Gränby.

Blev lite shopping för mig, mer än väntat. Så nu får jag vara supersnål resten av månaden. Men är supernöjd med mina inköp idag.
Tänkte visa dessa för er nu.

Två toppar/tröjor på Gina. Den svarta är den skönaste tröjan på länge. Så slapp och skön, men ändå skitsnygg. 149 kr. Den andra är en vanlig grå peplum topp (riktig hanna topp om ni frågar mina nära och kära). Den gick på endast 99 kr. Bra och användbara köp.

Dessa saker köptes på Åhlens för halva rea priset (!!). KAP!

Första bilderna: Essie nagellack, 49,50 i färgen canyon coral.

Andra bilderna: Läppstift från Lumene, 29,75 i färgen Buddings Nappuja (07)

Sista bilden: Dove hudkräm, 20 kr, i doften almond cream and hibiscus.

Totalen för detta blev 114 kr, hur bra är inte det (??!)

Sista och det absolut bästa köpet för dagen var dessa. Ett par bruna Arezzo ridstövlar, ska dock tänka lite på färgen. Om det är någon som vill kommentera sin åsikt så får ni mer än gärna göra det. Vad tycker ni? Svart eller brun? Jag fick lite beslutsångest, men har bara haft svarta hittills. Köpte även ett par sulor till stövlarna då det var 1 storlek förstora, men de gjordes inte i 36 och de var de enda som passade mina vader perfekt. Så inget att göra.

För de intresserade så gick dessa på 1599 kr. Tycker det var helt okej, för de var verkligen supersköna! Hoppas de är lika sköna att gå i..

Nu ska jag sova, kanske prova det nya nagellacket isåfall får ni resultat imorgon bitti. Godnatt!

5 Februari

Godmorgon!
Onsdag idag vilket betyder ledig dag, men ingen sovmorgon här inte. Står just nu och väntar på bussen till stallet. Har tandläkartid nu på förmiddagen så lika bra att vara klar med stallet innan. Hörs!

Upp