hannamaria

Studenten 2014!!

Normal 0 21 false false false SV X-NONE X-NONE

Det var ett tag sen jag kikade in här, över en månad (!). Tänker inte dra några ursäkter för detta, utan kör bara vidare. Nu är jag iallafall tillbaka här, nu börjar mitt "nya" liv. Som rubriken säger så har jag tagit studenten, den 11 juni var den absolut bästa dagen i mitt liv.  

Dagen började på Skarholmen i Uppsala där vi körde champagnefrukost med klassen. Hela skolan samlades även där för stipendier och betygsutdelning. Därefter togs det bilder, både enskilda och klassvis, Vi fick dessutom världens bästa överraskning av lärarna. Mitt under allt fotande kom det en båt som började tuta och hålla på, men vi trodde att det var någon annan skola som kom och blev lite avundsjuka på att någon fick åka båt på studenten. Men när båten kom närmare såg vi att det var hälften av lärarna på vår skola, så vi fick åka båt från Skarholmen hela vägen in till Stadsparken i Uppsala.

Vi hade så sjukt kul på båten påväg in mot stan, vi hade musik och vi fick även lättare lunch på båten. Dagen kunde inte ha börjat bättre än så!
När vi kom fram till Stadsparken så var klockan kanske 11, (hade inte så bra koll på klockan, hehe), så vi gick mot skolan i en stor klump med en flagga med vår skolas namn och logga på. Vi sjöng hela vägen in på skolan och in klassrummen. Helt underbart.

När vi väl kom fram till klassrummen och alla hade satt sig ner osv så satte lärarna igång massa videos från när vi gick i 1an som vi fick kolla på och de höll även ett litet tack tal för oss. Det sista vi gjorde innan utspringet kl 12 var att skriva hälsningar i varandras mössor. Kan säga att min mössa är full av text.. Kommer kolla på de där hälsningarna och komma ihåg alla underbara människor jag spenderat dessa 3 år med.

Asså känslan när vi fick veta att vår klass var nästa klass att springa ut, den känslan var otrolig, Jag gick från att vara helt lugn till att i princip få panik och jag hade 1 miljon fjärilar i magen. Den känslan vill jag uppleva varje dag. När jag kom fram till ett av fönsterna och såg min familj började jag gråta, och jag är den sista personen som börjar gråta bara sådär. Men det gick inte att stoppa, det bara kom. Rena glädje tårar.

När vi väl stod där vid dörren för att springa ut, det var då jag verkligen fattade att det var på riktigt. Jag har slutat skolan, det liksom föll på plats. Jag kände en så enorm lättnad och lycka på samma gång. Alla känslor jag upplevde på studenten var verkligen speciella, känslor som jag aldrig känt förut.

Efter utspringet var det dags att åka flak, vårt underbara flak, Tror nog flaket var det bästa. Skulle kunna åkt hela dagen om jag hade fått. Alla studenter blev som ett enda stort gäng, vi gjorde highfive med alla andra flak när vi passerade dem och vi sprutade ner varandra. Vi åkte i kanske 2,5 timmar, hade som sagt kunna åka hela dagen för det var så extremt roligt.

Nu blev det mycket text så tar resten lite snabbt. Efter flaket blev jag hämtad och vi åkte hem till min mottagning där alla väntade på mig. Tackar Desirée för all mat och fika, godaste jag ätit någonsin. Så efter mottagningen var slut och alla hade åkt hem var det dags att ladda om inför kvällen. 

Vid 9-tiden åkte jag Jessica i Luthagen för att föra innan vi drog till flustret vid 11-tiden. Det var helt sjukt mycket folk på flustret när vi kom, och kön ska vi inte ens snacka om.. Tyvärr blev det inte en superlyckad kväll på flustret för mig, jag började må illa och var tvungen att åka hem, men jag hade kul den tiden jag var där. Mina underbara vänner tog hand om mig tills jag åkte hem så jag är nöjd ändå. Vi får ta en utgång igen bara vi i gänget och då ska jag minsann må bra!!

Så det var hela min studentdag, slänger upp bilder också! Alla ni som läst hela detta inlägget nu, ni borde få diplom, hatar själv att läsa massa text så stjärna i kanten till er!!

Upp