hannamaria

Blessing or a curse

Grymmaste låten just nu! Pitbull har gjort det igen. Lyssna, ni kommer bli helt besatta av låten. Så perfekt beat, och ja allt är bara bra med denna låt!

28 februari

Idag ska Elvis få jobba lite. Inte riktigt bestämt mig om jag ska köra NH eller kanske hoppa lite låga hinder. Beror på hur hon känns idag.
Har fortfarande ont i höften sen jag ramlade av, jag har inga blåmärken men jag är jätte öm. Hoppas på att det onda är borta tills imorgon så jag slipper detta

Friskolekampen

Lite bilder från dagen. Har spenderat massvis med timmar i fyrishovs A och B hall. Friskolekampen är nog det bästa och roligaste jag varit med om under gymnasiet än så länge. Vi kom tyvärr bara på andraplats i dagens sporter (fotboll och innebandy) men vi vann för bästa hejarklack och bästa maskot. Den ni ser på första bilden. Andra bilden är från finalen i innebandy mot JB/GG. Helt underbar dag, inte för halsen men annars så!

Så nu ligger jag här i min TBS tröja med tända ljus och min nya ljusslinga tänd, och myser under en filt. Här kommer jag nog ligga resten av kvällen. Ska nog knäppa på en film eller något, sååå tackar för mig idag. Tackar även de som styrde upp hela friskolekampen i år, ni är guldvärda!!

Filmkväll

Kollar på björnbröder med min lillasyster, as bra film! Puss kram och godnatt

Faller du så faller jag

Hemma efter 7,5 timmes stalltjänst. 5 hästar har skotts, har fixat lite annat och sen blev det ridpass på cirka 1 timme. Ridpasset gick hyfsat, hon var väldigt tung i handen och väldigt på. Men hon skötte sig. Vi bestämde att vi skulle köra lite upphöjda bommar och sen hoppa låga hinder. Allt funkade tills Elvis blev helt ofukuserad och snubblade på första bommen, trampade på den andra och ramlade över resten. Slutade med att vi båda föll rakt ner med ansiktet först, ingen av oss gjorde illa sig förutom lite blåmärken och skrapsår. Detta var faktiskt första gången jag ramlade av henne, någonsin. Fick lite chock så när vi skulle hoppa hinder efteråt var jag så osäker vilket gjorde att hon drog åt vänster. Efter tredje gången kom vi över och det kändes otroligt skönt. Stolt över både mig och Elvis, vi klarade detta tillsammans. Känns så otroligt skönt att jag vet att hon litar på mig och jag kan lita på henne. Hon är världens bästa häst. Tack för att du finns Eldvira! <3

Nothing special

Har absolut ingenting att säga idag. Bara en vanlig skoldag.. Har pluggat typ hela tiden sens jag kom hem från skolan. Inte mycket mer än det. Nu ska jag hoppa i säng, efter att jag gjort mig iordning. Godnatt!

Shoholic

Jag älskar att köpa skor, skor och jackor. Det är nog det bästa. Så idag köpte jag som sagt ett par klackskor. Dessa skönheter, provade gå i dom idag och herre vad sköna. Mjuka att gå i, inte för höga heller. Perfekta med andra ord. Ni tänkte jag klicka igång en film på swefilmer, eller kolla på serier.
Blev inget ridande idag... Min lilla bebbe hade tappat en sko, och hon blir extremt öm så det går inte ens att gå med henne. Så det fick bli lite pyssel bara. Synd för var taggad på att börja trava lite bommar inför hoppträningarna. Vi bestämde att vi tar det på onsdag. Hoppas Elvis är hel och fin då bara.

Lunch

Sitter på tåget hem efter 1,5 timme i skolan och en mysig lunch med Jennie. Vi provade det nya italienska stället vid all star i Uppsala. Det får godkänt av mig!

Köpte ett par klackskor på skopunkten nyss. Dom där med gummiklack, som typ alla har. Jag avskyr när det låter så extremt när man har klackskor. Låter som man kommer i värsta klackarna.. Så är det typ lågskor med hård klack. Nej usch. Dessa skor är drömmen.