hannamaria

Race Marine

Var och köpte en jacka, på Stadium. Jag ville egentligen ha en boomerang jacka men jag och mamma kom överens om att det var alldeldes för mycket pengar för en jacka. Så fick bli denna. Den är endå ganska lik och kostade en fjärdedel så lite som boomerang jackan. Den jackan får förbli en dröm tillsammans med primebootsen... Får skaffa sånt lyx när man tjänar lite mer cash. Inte för att jag ska klaga men aa. Har en del saker som vissa inte har, men de sakerna har jag kämpat för. Tex min Ipad, den offrade jag ett halvt sommarlov åt. Men det var det värt. Min kamera sparade jag till, med födelsedagspengar och julklappspengar och pengar därinnan så skrapade jag ihop 3000 kr och köpte mig en Canon. Så det är ju inte så att jag fått sakerna bara för att vilket jag tycker är bra. Vill man ha något ska man förtjäna det och kämpa för det, thats it.

Solnedgång

Alltid lika mysigt att åka till stallet när det är solnedgång, tror faktiskt jag börjat acceptera att det ligger snö på backen. Jag blir på något sätt lugn och glad av snön. Och ännu gladare när man sitter på hästryggen. Bästa med vintern, mysiga ridturer i skogen och på ängar!

Söndag

Såhär ser jag ut idag. Skön och lite fin outfit då jag och mamma ska till mormor och morfar och fika. Guess who's drivning?? ME! Får se hur det går i snön. Kommer nog bli lärorikt. Ska även till Börjes i bro, ska försöka hitta en vinterjacka som jag ska ha i stallet. Japp, det var nog allt jag hade att säga just nu. Sååå kanske skriver mer sen, byyee

The winter is here

Så mysigt att dra upp persiennen och se detta! Jag gillar snön och vintern när det inte blåser och är kaos. Är det vindstilla och inte alls för kallt så är det underbart. Idag ska jag ta en ridtur i snön med min ängel! Love it

Horseshow

Halloj! Igår var jag på swedish international horse show i Globen med ett gäng från stallet. Det var riktigt trevligt, vi åt god mat, gick på mässan på annexet. Köpte 1000 gummisnoddar för 15 kr, hur billigt? Köpte också ett pannband med strass på, kommer bli fint på Elvis. Men höjdpunkten på mässan var att jag träffade Zara Larsson :D riktigt söt och trevlig tjej det där! Hon var dessutom grym i stjärnornas hoppning, synd bara att det blev andra plats istället för första. Men hon var grym ändå. Haha låter så ett 10 årigt fan, men det får bli så!
Idag är det återigen praktik, sista veckan. Känns lite tråkigt, men sen är det lov! Skönt och behövligt. Nej nu ska jag äta lite lunch och ta mig till bussen, ha en bra måndag!

Ursäkta mitt fula smile, hade bråttom så hade inte direkt tid att tänka på hur fult det det där faktiskt blev. Aja!

Upp